Palačinky s domácí čokoládou a jahodami
lkjlkj
Ingredience:
Na palačinky:
- 75 ml polotučného mléka (36 kcal)
- 1 bílek (16 kcal)
- 30 g celozrnné mouky (107 kcal)
- 1/2 kávové lžičky oleje (20 kcal)
Na domácí čokoládu:
- 25 ml polotučného mléka (12 kcal)
- 10 g Orion kakaa na vaření (20 kcal)
- 10 g Agáve sirupu (30 kcal)
- 100 g jahod (35 kcal)
Postup:
Z mléka, bílku, mouky vytvořte těsto na palačinky a na kapce oleje opečte palačinku. 25ml mléka ohřejte, přidejte kakao, sirup a společně míchejte dokud směs nemá kompaktní konzistenci. Na závěr povařte jahůdky, palačinky pomažte „domácí nutelou“ a přelijte vařenými jahodami