Palačinky s domácí čokoládou a jahodami

lkjlkj

Ingredience:
Na palačinky:
  •  75 ml polotučného mléka (36 kcal)
  • 1 bílek (16 kcal)
  • 30 g celozrnné mouky (107 kcal)
  • 1/2 kávové lžičky oleje (20 kcal)
Na domácí čokoládu:
  • 25 ml polotučného mléka (12 kcal)
  • 10 g Orion kakaa na vaření (20 kcal)
  • 10 g Agáve sirupu (30 kcal)
  • 100 g jahod (35 kcal)
Postup:

Z mléka, bílku, mouky vytvořte těsto na palačinky a na kapce oleje opečte palačinku.  25ml mléka ohřejte, přidejte kakao, sirup a společně míchejte dokud směs nemá kompaktní konzistenci. Na závěr povařte jahůdky, palačinky pomažte „domácí nutelou“ a přelijte vařenými jahodami

18 let

jsme s vámi